ukenru
v-rezultati-krakhu-vertolota-robinson-v-rosiyi-zaginuli-dvoye-lyudey

В результаті краху вертольота Robinson в Росії загинули двоє людей

 • 8819 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Двоє людей загинули в катастрофі вертольота Robinson, що впав в річку в Іркутській області в Росії. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на інформацію оперативного чергового Іркутського обласного центру медицини катастроф, передає УНН.

"Там (на місці падіння - ред.) працює місцеве МНС. Вертоліт впав в річку, двоє людей загинули, вони (рятувальники-ред.) дістають (тіла-ред.) зараз", - повідомив співрозмовник агентства.

За даними видання, вертоліт летів з місця дислокації "Скелястий". Він затонув на глибині, і для його евакуації задіють водолазів. Тіл на березі немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харківській області впав вертоліт ДСНС

Раніше ресурс повідомляв, що вертоліт Robinson, що належить золотодобувній артілі "Вітім", пропав в Бодайбинском районі Іркутської області. Пілот вертольота у встановлений час не вийшов на зв'язок. За попередньою інформацією, він зачепив лінії електропередачі і міг впасти в річку Витим.

Також відомо, що артіль старателів "Вітім" з видобутку розсипного золота, за даними сайту компанії, входить в трійку лідерів Іркутської області.

Нагадаємо, 6 вересня вранці в Києві впав вертоліт, двоє людей постраждали. У одного з травмованих в результаті падіння пілота, за попередньою інформацією, перелом ноги, інший постраждалий виліз з вертольота самостійно. Їм пощастило залишитися в живих, оскільки вертоліт впав на дерева.

Українські Національні Новини

Новини Світу