ukenru
v-rayoni-oos-zatrimali-kolishnogo-boyovika

В районі ООС затримали колишнього бойовика

 • 12565 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Оперативники Держприкордонслужби в районі проведення операції Об'єднаних сил затримано бойовика, який розчарувався в керівництві "ополчення". Про це повідомив прес-центр ДПСУ, передає УНН.

"Оперативними співробітниками Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби спільно із ОШ ЦУ СБУ, що діють в складі Об'єднаних сил, було виявлено та затримано громадянина України, мешканця одного з населених пунктів Новоазовського району, який в період з 2014 по 2015 рік проходив службу в Слов'янській бригаді НЗФ так званої "ДНР" на посаді водія", – йдеться в повідомленні.

Чоловік розповів прикордонникам, що на службу до "ополчення" він вступив через скрутне матеріальне становище.

"Одним з головних його завдань була доставка продуктів харчування та боєприпасів з території РФ та окупованого Донецька до бойових підрозділів "фейкової республіки" в Новоазовському районі. Таким чином він сприяв окупантам за 12 тисяч російських рублів на місяць", – зазначили у ДПСУ.

Чоловік пояснив, що покинув службу через непорозуміння з керівництвом бойовиків та "нелюдське ставлення" до рядового складу бойовиків.

Громадянина передали представникам Служби безпеки України.

Нагадаємо, суд заарештував на 60 днів бойовика "ДНР", якого взяли у полон військовослужбовці Збройних Сил України. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП