ukenru
v-radi-zareyestruvali-sche-odnu-postanovu-pro-skasuvannya-religiynogo-zakonu

В Раді зареєстрували ще одну постанову про скасування "релігійного закону"

 • 12363 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. У Верховній Раді України зареєстрували третю постанову про скасування рішення Верховної Ради України щодо внесення змін до Закону України "Про свободу совісті та релігійні організації" в частині зміни релігійними громадами підлеглості. Відповідний документ оприлюднений на сайті Верховної Ради, передає УНН.

Авторами постанови стали народні депутати України Дмитро Колєсніков, Андрій Шипко та Дмитро Шенцев. Як йдеться в пояснювальній записці до постанови, зміни до ЗУ "Про свободу совісті та релігійні організації" були ухвалені з грубим порушенням вимог Конституції України та Регламенту Верховної Ради України.

Як повідомляв УНН, У Верховній Раді зареєстровано дві постанови про скасування внесених змін до закону "Про свободу совісті та релігійні організації" в частині зміни релігійними громадами підлеглості. 

Раніше УНН повідомляв, що Верховна Рада ухвалила в першому читанні та в цілому законопроект №4128д, яким внесла зміни до Закону України "Про свободу совісті та релігійні організації". Зміни регламентують перехід релігійних громад з підпорядкування однієї церкви до іншої. 

Українські Національні Новини

Політика