ukenru
v-rabinovich-zayaviv-pro-mozhlivist-vivesti-ukrayinu-z-ekonomichnoyi-bezvikhodi

В.Рабінович заявив про можливість вивести Україну з економічної безвиході

 • 6890 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Україні буде потрібно рік, для того щоб стабілізувати економічну ситуацію. Про це заявив народний депутат України і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі на телеканалі "112 Україна".

"Економічні підходи треба міняти докорінно, звільняти малий і середній бізнес від податків, вирішувати все, що не заборонено. Треба позбавлятися від злодійкуватих менеджерів, треба їх повернути на землю, нагадати, що це народ довіряв їм розпоряджатися своїм господарством, а не ставив їх правити вічно. За всіма нашими розрахунками, треба всього лише рік, щоб виправити те, що натворили "фахівці", особливо зальотні, щоб повернути країну з того економічного тупика, в який її завели "реформатори", ці нездари і паразити. Нам треба просто цим часом перехворіти", - заявив В.Рабінович.

Також лідер партії "За життя" відзначив, що Україна має великий потенціал, реалізувати який, на його думку, заважає нинішнє керівництво держави.

"У нас територія як Франція, як Німеччина, у нас по сировині ситуація не менше і не гірше, у нас високий освітній ценз. Нам треба йти вперед. Будувати незалежну, нейтральну Україну, Швейцарію Східної Європи, що спирається на розвиток бізнесу, банківської сфери, агрокомплексу, хай-теку", - наголосив парламентарій, додавши: "Ми можемо, відновившись за рік, потім так рвонути, що нас і не наздоженуть, це до нас будуть проситися безвізово приїхати і вкласти сюди гроші. Ми готуємося - і серйозно готуємося - не тільки до політичної перемоги, але і до економічної перемоги".

Українські Національні Новини

Політика