ukenru
v-putinu-i-s-abe-na-vecheryu-podali-fugu-gorilku-i-sake

В.Путіну і С.Абе на вечерю подали фугу, горілку і саке

 • 10184 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Під час робочої вечері прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе і президента Росії Володимира Путіна політичні лідери скуштували сасімі з риби фугу, мармурову яловичину місцевого сорту "Тесю", горілку з району Гіфу і саке "Східна краса", передає УНН з посиланням на ТАСС.

Як зазначає видання, меню робочої вечері, приготованої для прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе і президента РФ Володимира Путіна, складалося в основному з продуктів, якими знаменита префектура Ямагуті.

Для приготування вечері було використано близько 20 різних видів продуктів. Також крім саке лідерам також було запропоновано скуштувати горілку з префектури Гіфу і вино.

Також видання наголошує, що Міністерство закордонних справ Японії повідомляє, що вечеря відбулась "без краваток". Перед її початком прем'єр С.Абе запропонував приступити до роботи за їжею, на що президент Путін жартома відповів, що це не дуже гарна ідея.

Нагадаємо, Президент РФ Володимир Путін прибув з дводенним візитом до Японії, під час якого заплановані переговори з японським прем'єр-міністром Сіндзо Абе.

Українські Національні Новини

Новини Світу