ukenru
v-putin-vidmovivsya-komentuvati-svoyi-pomilki-na-posadi-prezidenta-rf

В.Путін відмовився коментувати свої помилки на посаді президента РФ

 • 9996 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Президент Російської Федерації Володимир Путін відмовився коментувати свої помилки на посаді президента РФ. Про це він сказав сьогодні під час щорічної прес-конференції, передає УНН.

На питання журналіста, яку допущену свою помилку В.Путін вважаєте найбільшою в цьому році і яку свою помилку вважаєте найбільшою за свій президентський термін, глава Росії відповів, що не хоче коментувати свої помилки.

"У кожної людини є помилки. Без помилок жодна людина не живе і не працює. Я утримаюсь зараз відтворювати те, про що я вже говорив не один раз. Але постараюся зробити висновки із усіх своїх помилок, щоб у майбутньому їх стало менше", - сказав він.

Раніше Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що США та європейські країни винні в тому, що громадяни, які проживали на території Криму, після Революції Гідності навесні 2014 року захотіли приєднатися до складу Росії.

Нагадаємо, Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели ряд економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це “відновленням історичної справедливості”.

Українські Національні Новини

Політика