ukenru
v-putin-prokomentuvav-mozhlivist-obminu-vsikh-na-vsikh-na-donbasi

В.Путін прокоментував можливість обміну "всіх на всіх" на Донбасі

 • 27048 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Президент Російської Федерації Володимир Путін зазначав, що повністю згоден із формулою обміну "всіх на всіх" на Донбасі, вказавши на деякі "деталі". Про це він сказав сьогодні на щорічній прес-конференції, передає УНН.

"Ми робимо все для того, щоб утримані з обох боків особи були звільнені. П.Порошенко запропонував обміняти "всіх на всіх", і я повністю згоден. Пізніше вияснилося, що за цією формулою "всіх на всіх" стоять деякі деталі, які не влаштовують представників Донбасу", - сказав В.Путін.

З його слів, ці деталі полягають "у тому, що всі особи, утримувані на Донбасі, українською владою визнані незаконно утримуваними, але є значна кількість осіб, які перебувають в тюрмах України і яких українська влада вважає законно засудженими і не бажає включати в список на обмін".

"Ось і проблема. Якщо "всіх на всіх", то треба прийняти рішення про їхнє помилування, в іншому випадку домовитися буде дуже складно", - додав президент РФ.

Нагадаємо, речник президента РФ Д.Пєсков у жовтні заявив, що В.Путін категорично не згоден з позицією П.Порошенка щодо обміну полонених.

Українські Національні Новини

Політика