v-povitrianyi-prostir-polshchi-ymovirno-vtorhlasia-rosiiska-raketa-nachalnyk-henshtabu-krainy

В повітряний простір Польщі, ймовірно, вторглася російська ракета - начальник Генштабу країни

 • 23972 переглядiв

Російська ракета, ймовірно, порушила повітряний простір Польщі під час нападу росії на Україну, повідомив начальник Генерального штабу укула. Перевірка триває.

Усе вказує на те, що російська ракета вторглася в повітряний простір Польщі сьогодні вранці під час масованої атаки рф на Україну. В Польщі є підтвердження, начальник Генштабу країни Веслав Кукула, пише Polsat News, інформує УНН

Деталі

Згідно з офіційною інформацією, наданою представниками польської армії, російська ракета у небі над Польщею була випущена під час масованої атаки на українські міста.

"Це була складна ніч для України. Комбінована атака, спрямована на перевантаження їхньої протиповітряної оборони за допомогою безпілотників, і наступний ракетний удар, нанесений в основному авіацією дальньої дії. Ракети були запущені з Каспійського моря, ми відстежили більшість цих ракет за масштабом і напрямком їхнього руху"  - сказав Кукула.

Одна з цих ракет перетнула польський кордон, а потім покинула його. Усе вказує на це, хоча ми все ще підтверджуємо це, перевіряємо на місці

- додав начальник Генштабу Польщі.

Нагадаємо

Оперативне командування Збройних сил Польщі зранку заявило про порушення повітряного простору невпізнаним об'єктом під час терористичної атаки росії проти України.

Сили протиповітряної оборони Польщі приведені у стан підвищеної бойової готовності після інциденту. 

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кількість загиблих у Києві зросла до п’яти – КМВА

     • 20918 переглядiв