ukenru
v-postnogo-zatrimali-za-novoyu-pidozroyu

В.Постного затримали за новою підозрою

 • 12894 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Фігуранта "газової справи" Валерія Постного затримали за новою підозрою. Про це в коментарі УНН повідомив заступник керівника САП Володимир Кривенко.

"Він (В.Постний - ред.) затриманий на підставі підозри у вчиненні злочину і можливого уникнення правосуддя. Підозра буде (вручена - ред.) упродовж доби", - повідомив В.Кривенко.

Нагадаємо, 12 червня Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) звернулася до Солом'янського районного суду Києва з клопотанням про продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою фігурнату “газової справи” Валерію Постному.

Як повідомляв раніше УНН, 24 червня 2016 року Солом’янський районний суд Києва задовольнив клопотання прокурора 4 відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України та наклав арешт на майно підозрюваного В.Постного.

Крім того 18 червня фігуранти "газової справи" В.Постний та О.Рябошапка були заарештовані та взяті під варту за рішенням Солом’янського районного суду з альтернативою застави 1 млн грн та 1,5 млн грн відповідно.

22 червня В.Постного та О.Рябошапка було затримано на виході із Лук’янівського слідчого ізолятора одразу після звільнення під заставу, визначену Солом’янським судом раніше як альтернативу при обранні запобіжного заходу.

23 червня їм було повідомлено про підозру за 209 статтею Кримінального кодексу України (Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом). Усього в рамках цього кримінального провадження було затримано 12 підозрюваних, зокрема В.Постного. Як повідомлялось, Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала до суду обвинувальний акт щодо 8 учасників злочинної організації народного депутата Олександра Оніщенка у "газовій справі".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП