ukenru
v-pivdenniy-bukhti-sevastopolya-na-pidvodni-chovni-rf-zavantazhuyut-raketi-kalibr-zmi

В Південній бухті Севастополя на підводні човни рф завантажують ракети "Калібр" - ЗМІ

 • 242064 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. У Південній бухті Севастополя на підводні човни чорноморського флоту рф завантажують ракети. Про це повідомляє кореспондент Крим.Реалії, передає УНН.

Цитата

"Біля причалів у Південній бухті Севастополя пришвартовано два підводні човни проекту "Варшав'янка". До одного з причалів два портові буксири притягли самохідний плавучий кран СПК-46150. На східному березі бухти поруч із причалами стоять два довгомірні "Камази", в кузові яких видно транспортно-пускові контейнери з ракетами", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Загалом у складі чорноморського флоту росії шість підводних човнів проекту "Варшав'янка": Б-261 "Новоросійськ", Б-237 "Ростов-на-Дону", Б-262 "Старий Оскол", Б-265 "Краснодар", Б-268 "Великий Новгород" та Б-271 "Колпіно".

Підводні човни типу "Варшав'янка" несуть крилаті ракети типу "Калібр", що застосовуються, у різних модифікаціях, за морськими та наземними цілями. Кожен підводний човен озброєний чотирма такими ракетами.

19 жовтня 2017 року, виступаючи у рамках дискусії у клубі "Валдай", путін назвав дальність польоту КР "Калібр" морського базування – 1 400 км.

Додамо

24 травня представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький повідомив, що підводні човни чорноморського флоту росії завдають ракетних ударів по українській території.

"Зараз корабельний склад використовується для завдання ударів крилатими ракетами, це чітке бойове чергування, таке – два фрегати, чотири малих ракетних корабля, два підводні човни, що постійно несуть бойове чергування і постійно завдають ударів по нашій території з використанням крилатих ракет "Калібр", – сказав представник ГУР МО України.

Українські Національні Новини

Суспільство