v-ottavi-cholovika-zaareshtuvaly-za-zvynuvachenniam-u-terorystychnii-zmovi-proty-yevreiv

В Оттаві чоловіка заарештували за звинуваченням у терористичній змові проти євреїв

 • 106868 переглядiв

В Оттаві заарештовано молодого чоловіка за звинуваченням у тероризмі, що включає в себе змову проти євреїв і розповсюдження матеріалів, пов'язаних з вибухівкою. Дані про підозрюваного не розголошуються через його вік.

Національна поліція Канади повідомляє, що молодого хлопця в Оттаві заарештували та звинуватили у злочинах, пов’язаних з тероризмом, які були спрямовані проти євреїв. Про це пише AP, передає УНН.

Деталі

Королівська канадська кінна поліція повідомляє, що заарештованому в п'ятницю юнаку висунули звинувачення у сприянні терористичній діяльності шляхом розповсюдження навчального матеріалу, пов'язаного з вибуховою речовиною.

Молодика також звинувачують у свідомому інструктуванні особи для здійснення терористичної діяльності проти "євреїв".

Більше подробиць про ймовірні злочини поліція не повідомляє. Офіційні особи також кажуть, що ніякої додаткової інформації про юнака не можна оприлюднити через вік підозрюваного.

Доповнення

У прес-релізі національна поліція повідомляє, що спостерігає тривожну тенденцію насильницького екстремізму та використання Інтернету терористами, в тому числі серед молоді.

Багато офіційних осіб б’ють тривогу щодо повідомлень про зростання злочинів на ґрунті ненависті проти єврейських громад після нападу ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня, що спричинило військовий наступ цієї країни в Газі.

Я був шокований, дізнавшись подробиці запланованої атаки на єврейську громаду Оттави. Останніми тижнями в Оттаві спостерігається зростання антисемітизму.

заявив мер Оттави Марк Саткліфф у X

Лілія Подоляк

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На півдні Ірану впав винищувач Су-22

     • 42120 переглядiв

    ЗСУ отримали нові далекобійні дрони AQ 400 Scythe

     • 105303 переглядiв