ukenru
v-ordlo-rozgornuli-tabori-viyskovoyi-pidgotovki-dobrovoltsiv-rozvidka

В ОРДЛО розгорнули табори військової підготовки "добровольців" – розвідка

 • 8178 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, бойовики планують готувати "російських добровольців" до подальшого проходження служби у лавах бойовиків на спеціалізованих курсах. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

"Командування російсько-окупаційних військ вживає заходів щодо посилення передових позицій з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ (армійський корпусів збройних сил РФ – ред.). Зокрема, передбачається забезпечити чергову ротацію особового складу окремих передових підрозділів за рахунок так званих "добровольців" – громадян РФ, які мають досвід військової служби та участі у бойових діях", – йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, у зв’язку з цим у тилових районах бойовиків на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей розгорнули пункти прийому і обладнали польові табори для підготовки "російських добровольців" під час спеціалізованих курсів за специфічними військово-облікованими спеціальностями: артилеристи, навідники-оператори бойових машин, снайпери тощо.

"Після закінчення курсів, зазначений контингент буде розподілено для подальшого проходження служби у складі з’єднань і частин російсько-окупаційних військ", – зазначили у розвідці.

Нагадаємо, за даними української розвідки, після зимових свят в ОРДЛО планують зігнати молодь на призовні дільниці, щоб поставити їх на військовий облік.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП