ukenru
v-ordlo-protestuyut-komunalniki-rozvidka

В ОРДЛО протестують комунальники – розвідка

 • 8155 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей змушують цивільні комунальні підприємства виділяти власні ресурси для обслуговування військових. Про це заявив речник Міноборони України полковник Дмитро Гуцуляк під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей змушують цивільні комунальні підприємства виділяти власні ресурси для обслуговування територій "закритих зон" для місцевих мешканців, на яких російське командування розміщує новоприбулі російські підрозділи. При цьому російські адміністрації не компенсують підприємствам втрати", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі бойовики масово затримують місцевих жителів – розвідка

Окрім того за словами Гуцуляка, окупаційні війська активно залучають місцевих комунальників до тренувань з відпрацювання дій у випадку нанесення артилерійських та бомбових ударів. У ході тренування перевірявся стан бомбосховищ і укриттів, відповідальність за усунення виявлених недоліків покладено на керівників комунальних господарств.

Як зазначив речник, низький рівень заробітної плати та додаткові навантаження викликають обурення працівників комунальних структур і провокують акції протесту проти політики російських окупаційних адміністрацій.

Нагадаємо, через відкриття так званого “дружнього вогню” між бойовиками сталася масова бійка, у результаті чого є загиблі та поранені.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП