ukenru
v-ordlo-cholovik-na-smert-pidirvavsya-na-vibukhivtsi-smm-obsye

В ОРДЛО чоловік на смерть підірвався на вибухівці - СММ ОБСЄ

 • 17741 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ повідомили про смерть 57-річного чоловіка в результаті підриву на вибуховому пристрої в непідконтрольному урядові Піонерському у Луганській області. Про це повідомляється в черговому звіті місії, передає УНН.

“За повідомленнями, чоловік помер від поранень унаслідок спрацювання вибухового пристрою в непідконтрольному урядові Піонерському”, - повідомляється у звіті.

Так, спостерігачі уточнювали інформацію про те, що 27 лютого 57-річний чоловік нібито наступив на протипіхотну міну в н. п. Піонерське (непідконтрольний урядові, 19 км на схід від Луганська).

"29 лютого сусід (50–59 років) померлого повідомив спостерігачам про те, що він знайшов пораненого чоловіка в його домі вранці 28 лютого, після того як постраждалий покликав на допомогу. Сусід викликав швидку допомогу, утім чоловік помер через значну кровотечу ще до прибуття швидкої. 5 березня жінка, яка представилася дружиною цього чоловіка, розповіла по телефону про те, що станом на момент інциденту вона перебувала в Луганську, а її чоловік помер 28 лютого на їхній дачі в Піонерському після того, як наступив на протипіхотну міну", - йдеться у звіті.

Повідомляється, що 29 лютого, перебуваючи в Піонерському, спостерігачі бачили, що будинок чоловіка розташований у кінці вулиці на відстані близько 50 м від видимих попереджувальних знаків про мінну небезпеку.

Як раніше повідомляв УНН, в районі проведення операції Об’єднаних сил в Луганській області в результаті підриву військового автотранспорту на вибуховий пристрій один військовослужбовець загинув і ще троє отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП