v-op-pro-podiyi-v-rosiyi-use-yde-za-stsenariyem-pro-yakiy-mi-govorili

В ОП висловилися про події в росії: усе йде за сценарієм, про який ми говорили

 • 1684978 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. У росії події розгортаються за прогнозованим сценарієм, і фактично це початок громадянської війни. Про це заявив у суботу радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк, пише УНН.

Цитата

«Події розвиваються по тому сценарію, про який ми говорили протягом всього минулого року. Початок українського контрнаступу остаточно дестабілізував російські еліти, посиливши внутрішній розкол, що виник після поразки в Україні. Сьогодні ми фактично спостерігаємо початок громадянської війни. Група пригожина захоплює військові об‘єкти, штаби та цілі міста, майже не зустрічаючи спротиву на своєму шляху, роззброюючи випадкових соладтів та поліціантів. путін оголошує пригожина зрадником та поза законом та анонсує відповідні накази спецслужбам, але нічого не відбувається - криза управління, фактична втрата влади», - описав ситуацію Подоляк.

Він зауважив, що в той же час «вагнер» продовжує свій марш на москву.

«Україна ж продовжує рухатися своїм шляхом. До кордонів 1991 року», - наголосив Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вагнерівці" взяли під контроль військові об'єкти у воронежі - Reuters

Раніше

Власник пвк "вагнер" євгеній пригожин заявив, що під контролем чвк "вагнер" перебувають військові об'єкти ростова-на-дону, зокрема аеродром. За його словами, у планах чвк "блокувати місто ростов" та "йти до москви".

Доповнення

Генпрокуратура рф 23 червня оголосила про порушення кримінальної справи стосовно засновника пвк "вагнер" євгенія пригожина за статтею про збройний заколот. Справу порушили після того, як пригожин заявив про удар по таборах пвк "вагнер", завданий міноборони рф, і повідомив, що разом із бійцями піде "розбиратися, чому в країні відбувається беззаконня". міноборони рф назвало твердження про завданий удар такими, що не відповідають дійсності. фсб рф заявила, що висловлювання пригожина "фактично є закликом до початку збройного громадянського конфлікту" на території рф, і закликала бійців пвк "вагнер" не виконувати накази пригожина та вжити заходів для його затримання.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Херсоні вода відступила від всіх будинків - голова ОВА

     • 948420 переглядiв

    Вранці країна-терорист атакувала Одещину “Калібрами”

     • 1683050 переглядiв