v-oon-ne-zgadali-rosiyu-v-reaktsiyi-na-vorozhiy-obstril-odesi

В ООН не згадали росію в реакції на ворожий обстріл Одеси

 • 357006 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. В Організації об'єднаних націй, засудивши у своєму твіті ракетну атаку на Одесу, не згадали, що цей воєнний злочин скоїла росія. Про це повідомляє УНН з посиланням на Twitter організації.

Цитата

«Сьогодні жителі Одеси знову прокинулися від звуків вибухів. Удари припали на історичний центр міста, пошкодивши житлові будинки, кафедральний собор, а також призвели до загибелі та поранень мирних жителів. Міжнародне гуманітарне право чітко визначає: цивільне населення та цивільна інфраструктура не є ціллю!», - йдеться у повідомленні.

Today, the people of Odesa woke up to the sounds of explosions once again. The strikes hit the historical centre, damaging homes, a Cathedral and leaving civilians killed & injured.

International Humanitarian Law is clear: civilians and civilian infrastructure are #NotATarget! pic.twitter.com/rkMV3FG0qb

— OCHA Ukraine (@OCHA_Ukraine) July 23, 2023

Додамо

В коментарях до посту користувачі висловили обурення ООН через те, що організація не назвала росію винною у ракетному ударі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Питання знищення росією православних споруд в Україні розглянуть на наступному засіданні Радбезу ООН – МЗС

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві під час пожежі у квартирі загинула людина

     • 194271 переглядiв