v-okupovanomu-mariupoli-partyzany-pidirvaly-avtivku-z-rosiiskym-ofitserom-andriushchenko

В окупованому Маріуполі партизани підірвали автівку з російським офіцером – Андрющенко

 • 37112 переглядiв

В тимчасово окупованому Маріуполі партизани підірвали автівку, в якій перебував російський військовий офіцер одного з кавказьких підрозділів. Про це повідомив  радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає УНН.

Деталі

Маріупольський Спротив підірвав автівку російського військового офіцера одного з кавказьких підрозділів. Разом з офіцером. По вулиці Нестерова в Приморському районі (так зване с. Кіровка). Офіцер знаходиться в лікарні Маріуполя. Сам підрив стався синхронно з Маріупольською бавовною, що дозволило приховати його від уваги поліцаїв та ФСБ до госпіталізації. Тримаємо пальці, аби (він – ред.) пішов співати разом з кобзоном, але факт знешкодження окупантів прямою дією – це прям красивіше за бавовну

- написав Андрющенко.

Як доказ Андрющенко опублікував фотографії в форматі було/стало. 

"Спротив переказує окремий привіт всім власникам авто з "Z" на автівці. Наступна машина може бути ваша", - додав Андрющенко.

Доповнення

15 грудня повідомлялося, що Маріуполі вночі прогриміло два вибухи. За даними Маріупольської міської ради прилетіло по  "бетонному заводу" росіян, та по території за "ПортСіті", де військові рф розміщували техніку й частини систем ППО.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Уночі росіяни з мінометів обстріляли Сумщину

     • 33999 переглядiв