v-okupovanomu-krymu-v-lavakh-okupantiv-pomityly-naimantsia-iz-serbii-atesh

В окупованому Криму серед російських військових помітили найманця із Сербії - АТЕШ

 • 26151 переглядiв

В тимчасово окупованому Криму українські партизани зафіксували прибуття нової партії окупантів - мобілізованих з Амурської області, що на Далекому Сході рф. Крім того, серед новобранців помітили найманців з Сербії. Про це з посиланням на партизанів з руху "АТЕШ", передає УНН.

Деталі 

Окупанти з кожним днем звозять дедалі більше солдатів у Джанкой. Наші джерела постійно повідомляють про прибуття нових партій "свіжого м'яса". Цього разу було помічено новоприбулих з Амурської області

- йдеться в дописі. 

Вони також виклали фото російських новобранців. На знімках видно, що чоловіки носять шеврони з гербом амурської області рф, яка за понад вісім тисяч кілометрів від України. 

Крім того, на одному з фото можна  помітити чоловіка, який мав при собі шеврон сербської армії. Партизани наголошують, що  це один з найманців рф з закордону.

Доповнення

Раніше російський диктатор володимир путін заявив, що у росії нібито немає потреби мобілізувати до лав армії нових військовослужбовців. 

За його словами, у минулому році під час часткової мобілізації, рф вдалося призвати 300 тис. осіб, з яких 244 тис. нібито перебувають на війні з Україною.

Нагадаємо

Український партизанський рух "Атеш" з'ясував, що на тлі високих втрат росіяни перекидають війська з окупованого Криму на фронт. 

російське керівництво відправляє в бій поранених та з ампутованими кінцівками військових - британська розвідка 18.12.23, 16:56

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В росії знову "заочно заарештували" Буданова

     • 25105 переглядiв

    російський "аерофлот" відновив прямі рейси з москви до Гавани

     • 23108 переглядiв