v-okupovanomu-krymu-iz-zony-pidtoplennia-bulo-evakuiovano-285-osib-zmi

В окупованому Криму із зони підтоплення було евакуйовано 285 осіб - ЗМІ

 • 21325 переглядiв

285 людей були евакуйовані із затоплених частин окупованого Криму, 93 домогосподарства постраждали від сильного шторму, який також залишив 498 000 людей без електрики.

У російському мнс заявили, що в окупованому Криму із зони підтоплення було евакуйовано 285 осіб, передає УНН із посиланням на Крим.Реалії.

На території ГО Євпаторія на вул. Сімферопольська та Лиманна було підтоплено 93 приватні домоволодіння. З метою розміщення евакуйованих людей було розгорнуто 5 ПТР загальною чисельністю 200 осіб. Евакуйовано 285 людей. У 2 ПТР залишаються 69 осіб 

- повідомили російські рятувальники.

За даними російського відомства, через шторм найбільше постраждали Чорноморський, Сакський, Білогірський, Сімферопольський, Бахчисарайський, Ленінський райони.

Додамо

У Криму 26 листопада розпочався сильний шторм. Внаслідок стихії у різних регіонах було повалено сотні дерев, десятки будинків отримали пошкодження.

Напередодні радник російського голови Криму Олег Крючков з посиланням на дані російського підприємства "Крименерго" повідомляв, що в Криму 498 тисяч людей залишилися без електрики через стихію.

Раніше російське мнс повідомляло, що в Криму до 27 листопада оголошено штормове попередження у зв'язку з ураганним вітром та сильними дощами.

Антоніна Туманова

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Негода пошкодила великий прапор України у Житомирі

     • 22449 переглядiв