ukenru
v-okupovanomu-krimu-vdvichi-zrosla-kilkist-gospitalizovanikh-z-pnevmoniyeyu-ye-3-novi-vipadki-covid-19

В окупованому Криму вдвічі зросла кількість госпіталізованих з пневмонією, є 3 нові випадки COVID-19

 • 11255 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. В окупованому Криму за останню добу вдвічі зросла кількість госпіталізованих з пневмонією, з 6 до 13 осіб. Також у трьох людей зареєстрували коронавірус. Про це повідомляє УНН із посиланням на Крим Реалії.

"В анексованому Криму за останню добу вдвічі зросла кількість госпіталізованих із пневмонією – з 6 до 13 осіб", - йдеться у повідомленні ЗМІ.

Як повідомили в Центрі медицини катастроф і швидкої медичної допомоги півострова, кількість госпіталізованих із ГРВІ зросла з 13 до 17 осіб. З підозрою на коронавірус на стаціонар забрали п'ятьох.

"У Криму за минулу добу зареєстровано три нові випадки коронавірусної інфекції. Таким чином, зараз у Криму зареєстровано 349 випадків нової коронавірусної інфекції. 26 із них – завезені з-за кордону, 73 – з Росії та виявлені за контактом із ними. Видужали за весь період 154 людини. Померло 11 осіб, заражених коронавірусом, троє з них, за даними "влади", померли через коронавірус. У Севастополі – 158 випадків, померло троє", - зазначається у повідомленні.

Як писав УНН, станом на 24 травня, в окупованому Криму п'ятеро осіб, інфікованих коронавірусом, перебувають у важкому стані.

Українські Національні Новини

Суспільство