ukenru
v-ok-pivden-prokomentuvali-blokuvannya-rosiyeyu-saytu-ukrayinskogo-proektu-khochu-zhit

В ОК "Південь" прокоментували блокування росією сайту українського проекту "Хочу жить"

 • 197098 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. У росії заблокували сайт українського державного проекту "Хочу жить". В Оперативному командуванні "Південь" наголосили, що продовжують функціонувати інші чат-боти та телефонні лінії. Звернення продовжують надходити. Інформує УНН.

Деталі

В ОК "Південь" зазначили, що через надвелику активність особового складу окупаційних військ щодо звернень про здачу в полон генпоркуратура рф винесла рішення про блокування сайту українського проекту "Хочу жить".

"Але продовжують функціонувати інші чат-боти та телефонні лінії. Звернення продовжують надходити", - йдеться в повідомленні командування.

Доповнення

У росії заблокували сайт українського державного проекту "Хочу жить", через який військовим рф пропонується подати заявку на здачу в полон ЗСУ. Як зазначає "Роскомсвобода", доступ до домену ресурсу було заблоковано в неділю на вимогу Генпрокуратури рф. Рішення про блокування Генпрокуратура росії ухвалила ще 11 жовтня.

Довідка

Український державний проект "Хочу жить" покликаний допомогти військовим рф здатися в полон ЗСУ.

Для отримання інформації, як здатися в полон, російським військовим або їхнім рідним та близьким слід телефонувати за цілодобовими номерами: +38 066 580 34 98; +38 093 119 29 84.

Також можна скористуватися чат-ботом.

Українські Національні Новини

Суспільство