ukenru
v-odesi-znovu-strilyanina-ye-poraneniy

В Одесі знову стрілянина, є поранений

 • 8870 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Повідомлення про стрілянину у центрі Одеси надійшло близько 12,45 сьогодні, 7 жовтня. За попередньою інформацією, невідомі особи здійснили у бік перехожого постріл з пістолета Флобер. Про це повідомляє УНН з посиланянм на прес-службу поліції Одеської області.

Чоловік отримав поранення та був госпіталізований. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Обставини встановлюються.

Станом на 15.00 встановлено, що внаслідок пострілу постраждалий,1989 року народження,отримав непроникаюче травматичне поранення стегна. Його стан задовільний.

На даний час поліцейськими встановлений автомобіль, на якому втекли зловмисники. Тривають оперативно-розшукові заходи. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Як повідомляв УНН, в Київському районі Одеси під час зупинки на світлофорі злоумисники вночі розстріляли автомобіль і зникли з місця події.

Ранком стало відомо, що за фактом нічної стрілянини в Київському районі Одеси розпочато кримінальне провадження. Двоє зловмисників затримані, проводяться невідкладні слідчі дії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП