ukenru
v-odesi-viyavili-ponad-120-nelegaliv-z-indiyi

В Одесі виявили понад 120 нелегалів з Індії

 • 10027 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 3 березня. УНН. Прикордонники Південного регіонального управління ДПСУ, спільно із представниками Державної міграційної служби України в Одеській області провели спецоперацію з протидії нелегальній міграції. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі ДПСУ.

В результаті ефективної взаємодії прикордонники та працівники міграційної служби 2 березня виявили в одному із готелів міста 120 громадян Індії, 1 громадянина Іраку, 1 громадянина Туреччини та 2 громадян Пакистану, які проживали в Одесі з порушенням правил перебування та реєстрації іноземців на території України.

Вказаних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП та накладено штрафи в розмірі 510 гривень на кожного.

Нагадаємо, в лютому на Одещині правоохоронці викрили підпільні швейні цехи, в яких, за інформацією СБУ, примусово працювали нелегали з однієї з країн Південно-Східної Азії. Так, повідомляється, що нелегальні виробництва працювали в Овідіопольському районі області та виготовляли контрафактний одяг відомих брендів, який реалізовували на одеських ринках.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП