ukenru
v-odesi-spivrobitnik-sbu-vimagav-35-tisyach-grn-khabara

В Одесі співробітник СБУ вимагав 35 тисяч грн хабара

 • 13822 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Оперативники управління внутрішньої безпеки СБУ викрили в Одесі співробітника спецслужби на вимаганні грошей. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу СБУ.

"Встановлено, що співробітник разом із спільником вимагали понад 35 тисяч гривень з місцевої мешканки. За цю суму зловмисники обіцяли сприяння у поверненні жінці автомобіля, вилученого працівниками поліції, та гарантували нібито невтручання правоохоронців у її підприємницьку діяльність", - сказано у повідомленні.

Співробітники СБУ задокументували перерахування на банківську картку спільника авансу у розмірі більш ніж 15 тисяч гривень.

Наразі, у межах розпочатого кримінального провадження, відбуваються обшуки за місцями роботи та проживання фігурантів справи. Обом підозрюваним оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених статтями 190 (шахрайство) та 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Нагадаємо, у Києві затримано головного спеціаліста Національного банку України при спробі заволодіти коштами підприємця у сумі 50 тис. доларів. Йому оголошено про підозру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП