v-odesi-prosto-na-vulytsi-znaishly-tila-trokh-liudei-imovirno-vony-zamerzly-na-smert-politsiia

В Одесі просто на вулиці знайшли тіла трьох людей: імовірно, вони замерзли на смерть - поліція

 • 22028 переглядiв

В Одесі було знайдено три тіла без ознак насильницької смерті, які, ймовірно, померли від переохолодження. Особи невідомі, причину смерті встановить судово-медична експертиза.

В Одесі знайдено тіла трьох людей. Усі троє не мають ознак насильницької смерті, тому є версія, що трагедія сталася через погані погодні умови. Її можна буде підтвердити або спростувати після результатів судово-медичної експертизи. Про це кореспондентці УНН повідомила прессекретарка головного управління Нацполіції Одеської області Любов Гордієвська.

У нас є три тіла, їх виявили. Всі три тіла без зовнішніх ознак насильницької смерті. Їх направили для проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті. Тому зараз ми можемо думати, що це через переохолодження, але бути впевненими ми зможемо бути після того, як отримаємо висновки судово-медичної експертизи

- сказала Любов Гордієвська.

Деталі

Серед померлих двоє чоловіків. Одного знайшли в одному з Одеських провулків, а другого на Привокзальній площі. Також було виявлено тіло жінки на автобусній зупинці.

Їх особи наразі встановлюються, тому зараз немає точної інформації про те, чи це були безхатьки чи люди, які мали постійне місце проживання.

Нагадаємо

Через несприятливі погодні умови на Одещині постраждали від переохолодження чи падіння дерев 13 людей. Без електроенергії в України внаслідок негоди частково знаходяться 1844 населених пунктів. 

Також рух на Одеських автошляхах ускладнений — поліцейські отримали вже щонайменше 48 повідомлень про ДТП

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кінця дня маємо надію звільнити всіх людей та розчистити ключові траси - Кіпер про ситуацію на Одещині

Ганна Оніщенко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Мальта готова взяти на себе головування в ОБСЄ наступного року

     • 25307 переглядiв

    Європейський інвестиційний банк відкриє регіональний офіс у Києві

     • 33802 переглядiв