ukenru
v-odesi-prolunav-vibukh-postrazhdala-odna-osoba

В Одесі пролунав вибух: постраждала одна особа

 • 9307 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. В Одесі 8 травня у одноповерховому будинку стався вибух побутового газу. У результаті тяжкі опіки отримав 41-річний чоловік. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у Одеській області, передає УНН.

08 травня 08:53 до служби порятунку “101” м. Одеси надійшло повідомлення про вибух у житловому одноповерховому будинку на вул. Бабеля, 27 у м. Одеса.

Рятувальники прибули до місця події за 4 хвилини. Виявилося, що в квартирі №8, яка прибудована до дванадцятиквартирного двоповерхового житлового будинку, стався вибух газоповітряної суміші без послідуючого горіння.

Через вибух частково зруйнувався дах квартири і змістилися несучі балки на загальній площі 15 квадратних метрів. Також пошкодився шифер на дахах інших квартир. Несучі стіни не пошкоджені.

Господар квартири, в якій стався вибух, отримав опіки 95% всього тіла. 41-річний чоловік госпіталізований до реанімаційного опікового відділення міської клінічної лікарні №10 у вкрай важкому стані.

Від Головного управління ДСНС України у Одеській області залучались 3 одиниці техніки та 15 службовців особового складу.

Як повідомлялась, у Хмельницькій області на меблевій фабриці впала стіна. У результаті події ніхто не постраждав, проте були зруйновані два автомобілі. Крім того, 8 травня у центрі Києва обвалився балкон

Українські Національні Новини

Кримінал та НП