ukenru
v-odesi-onuk-vbiv-babusyu-a-potim-vistribnuv-iz-vikna

В Одесі онук вбив бабусю, а потім вистрибнув із вікна

 • 13695 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 21 вересня. УНН. Чоловік в Одесі вбив свою 73-річну бабусю, а потім вистрибнув із вікна багатоповерхового будинку. Про це повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області, передає УНН

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили тіло загиблого з травмами, характерними при падінні з висоти. Загиблим виявився 27-річний раніше засуджений чоловік. Він мешкав в одній із квартир багатоповерхівки разом із бабусею. Під час огляду вказаного помешкання поліцейські знайшли тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

"Попередньо встановлено, що вночі між родичами виник конфлікт. Онук завдав бабусі молотком рубану рану по голові, від якої жінка померла. Чоловік, перебуваючи в шоці від скоєного, вирішив вкоротити собі віку та вистрибнув з вікна квартири", - зазначили в поліції.

За фактом смерті чоловіка до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 1 ст. 115 КК України з поміткою "самогубство". За фактом смерті жінки проводиться розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Наразі досудове розслідування триває. Встановлюються всі обставини події. 

Нагадаємо, в Одеській області чоловік вбив свою дружину, після чого застрелив себе. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП