ukenru
v-odesi-dvoye-inozemtsiv-pobili-ta-porizali-perekhozhego

В Одесі двоє іноземців побили та порізали перехожого

 • 24232 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. В Одесі правоохоронці затримали двох громадян іншої країни, які спричинили конфлікт із місцевим жителем, внаслідок чого чоловік отримав ножове поранення тулуба. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

Як з'ясували поліцейські, інцидент стався на парковці біля одного із супермаркетів на вулиці Генуезькій. Зловмисники спочатку спровокували із чоловіком конфлікт, після чого один побив його, а другий вдарив ножем у живіт. 

Нападники з місця вчинення злочину втекли, карету швидкої медичної допомоги та поліцію на місце події викликали перехожі.

Поліцейські в ході реалізації невідкладних розшукових заходів по гарячих слідах викрили та затримали двох вихідців з кавказького регіону, 1992 та 1995 років народження. За їх місцем мешкання слідчі вилучили ймовірне знаряддя злочину – ніж та одяг зі слідами крові.

"Як з’ясувалося, одного із затриманих розшукують столичні поліцейські за вчинення квартирної крадіжки. Зараз дії фігурантів кваліфіковані за частинами 2 та 4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу обох поміщено до ізолятора тимчасового тримання", - повідомив заступник начальника кримінальної поліції Шевченківського відділення поліції Олександр Твердіков. 

Нагадаємо, у Києві троє чоловіків підійшли до лікаря та під погрозою ножа відібрали у нього медичне обладнання вартістю 290 тисяч гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП