ukenru
v-odesi-cholovik-vyikhav-u-vorota-privatnogo-budinku-ta-vlashtuvav-strilyaninu

В Одесі чоловік в'їхав у ворота приватного будинку та влаштував стрілянину

 • 8910 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 15 травня. УНН. Чоловіка, який пошкодив ворота одеситки та влаштував стрілянину, притягнули до кримінальної відповідальності. Про це кореспонденту УНН повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Одеській області.

Подія сталася в приватному секторі Київського району міста Одеси. Перебуваючи за кермом автомобіля, 32-річний громадянин із хуліганських спонукань в'їхав у ворота одного з будинків. На галас вийшла господиня оселі. Однак зловмисник не припинив свої хуліганські дії та кілька разів вистрілив у повітря з пристрою для стрільби патронами травматичної дії. Патрульні поліцейські затримали правопорушника.

"За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт щодо підозрюваного направлено до суду. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років", - зазначили у поліції.

Нагадаємо, внаслідок конфлікту між трьома невідомими у Святошинському районі Києва один з них кілька разів вистрілив у живіт опоненту. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП