ukenru
v-o-ministra-energetiki-buslavets-povidomila-scho-vzhe-proyshla-vsi-perevirki-na-rodinni-zvyazki

В.о. міністра енергетики Буславець повідомила, що вже пройшла всі перевірки на "родинні зв'язки"

 • 12758 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Перед тим, як отримати посаду в.о. міністра енергетики та захисту навколишнього середовища, Ольга Буславець пройшла перевірку на "родинні зв'язки". Про це вона заявила журналістам під час брифінгу, коментуючи заяву народного депутата Гео Лероса в НАЗК з приводу буцімто наявності в неї конфлікту інтесресів, передає УНН.

"Мене, як людину, яка призначалась на посаду категорії "А", перевіряли з усіх боків, відповідно до процедури законодавства України. Як стосовно моєї декларації, так і стосовно моїх зв'язків: де працюють мої рідні, і таке інше. Така перевірка була", - сказала вона.

Буславець додала, що за необхідності готова пройти перевірку повторно.

"Якщо у когось є бажання ще раз перевірити - я буду сприяти цьому. Мені приховувати нічого", - підкреслила вона.

Нагадаємо, народний депутат від партії “Слуга народу” Гео Лерос звернувся до НАЗК з приводу того, що син в.о. міністра енергетики (з 2018 року) працює в "Енергоатомі", що, на його переконання, є конфліктом інтересів.

Водночас, сам Гео Лерос з 2019 року фігурує в низці скандалів, зокрема пов’язаних з розтратою державних коштів. Повідомляється, що він, будучи в 2016-2019 роках радником міністра інформаційної політики Юрія Стеця та голови столиці Віталія Кличка, пролобіював для свого арт-проекту виділення 3,7 млн грн з державного бюджету. За ці кошти були зокрема зроблені такі “малюнки” в метро

Українські Національні Новини

Політика