v-moz-rozpovily-pro-stan-postrazhdalykh-cherez-ataku-rf-na-kyiv

В МОЗ розповіли про стан постраждалих через атаку рф на Київ

 • 31567 переглядiв

Більшість постраждалих від ракетного удару Росії по Києву перебувають у задовільному стані; 20 госпіталізовано, в тому числі 2 дітей. Постраждала одна лікарня, але вона продовжує працювати, жертв немає.

Наразі  майже всі постраждалі внаслідок ракетної ворожої  атаки на столицю – у задовільному стані,  декілька дорослих знаходяться  у стані середньої важкості. Лікарня, на територію якої впала ракета, продовжує прийом пацієнтів. Про це УНН повідомляє із посиланням на МОЗ.

 Деталі

Загалом у Києві було зафіксовано 53 звернення пацієнтів через ворожу атаку в ніч на 13 грудня. 20 людей було госпіталізовано, з них 18 дорослих та 2 дитини. Дані ще уточнюють.

Наразі стан майже усіх пацієнтів задовільний, декілька дорослих знаходяться у стані середньої важкості. В основному травми отримані від уламків скла, побутових речей та дії ударної хвилі

- вказали в МОЗ.

Також у відомстві зауважили, що внаслідок нічної атаки рф на Київ постраждала дитяча лікарня у Дніпровському районі. Обійшлось без жертв.

Лікарня продовжує прийом пацієнтів. Евакуація медиків та пацієнтів не проводилась

-уточнили у МОЗ.

Раніше

Мер столиці Віталій Клічко повідомляв, що вночі відбулося, за попередньою інформацією, падіння ракети на територію однієї з лікарень столиці.

"У кількох корпусах закладу повилітали вікна. Одна людина постраждала. Поліція прибула на місце, оглядають воронку на території медзакладу", - вказав тобі він.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни за добу атакували Запорізьку область 17 дронами

     • 41627 переглядiв

    Армія рф вдарила по Куп'янську, є загиблий та поранений

     • 38578 переглядiв