ukenru
v-minyusti-znayshli-prikhovanu-korespondentsiyu

В Мін’юсті знайшли приховану кореспонденцію

 • 16099 переглядiв

КИЇВ, 5 листопада. УНН. В Міністерстві юстиції знайшли приховану кореспонденцію, яку співробітники міністерства імовірно сховали на замовлення третіх осіб. Про це повідомив міністр юстиції України Денис Малюська на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Знайшли кілька ящиків прихованої вхідної кореспонденції, яка несла ризики для схематозників, та яку співробітники Мін’юсту, відповідальні за діловодство міністерства, сховали імовірно на замовлення третіх осіб", - сказав Денис Малюська.

Також міністр додав, що, судячи з усього, на вхідній кореспонденції був встановлений корупційний фільтр: на якихось документах проставляли "мінус" і вони ховалися, а потім і знищувалися, про інші важливі документи повідомляли сторонніх зацікавлених осіб, а нікому непотрібні документи брались в офіційну роботу.

"Майже усі документи були "відфільтровані" до мого приходу у міністерство, але є і кілька свіжих. Приношу свої вибачення перед тими, хто не отримав вчасні відповіді на свої повідомлення та скарги. Очищення влади триває. Правоохоронні органи повідомлені. Ми обов’язково зреагуємо та приведемо до тями тих, хто ще не зрозумів, що країна змінилася", - додав Денис Малюська.

Нагадаємо, Мін'юст призначив голову антирейдерської комісії.

Українські Національні Новини

Політика