v-minoborony-rf-zaiavyly-pro-naroshchuvannia-vyrobnytstva-ozbroiennia

В міноборони рф заявили про нарощування виробництва озброєння

 • 27254 переглядiв

За словами міністра оборони рф сергія шойгу, російські оборонні компанії зараз працюють 24/7 над збільшенням виробництва озброєнь для терору в Україні.

В росії в декілька разів наростили виробництво зброї для терору в Україні. Багато підприємств оборонно-промислового комплексу рф перейшли на цілодобовий режим роботи.  Про це заявив міністр оборони рф сергій шойгу, повідомляє російське відомство, пише УНН.

Для безперебійного постачання військ, задіяних у зоні "спеціальної військової операції", підприємства ОПК у рази наростили випуск найбільш затребуваних зразків озброєння і засобів ураження, багато хто перейшов на цілодобовий режим роботи

- заявив шойгу.

Він також додав, що працівники російського ОПК буцім-то "кинули виклик хваленому західному військово-технічному потенціалу"

Крім того, шойгу привиділось, що армія рф "постійно посідає вигідніші позиції і розширює підконтрольні території на всіх напрямках".

Доповнення
Президент України Володимир Зеленський повідомив у вівторок, що провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де обговорили планування наступного року, зокрема суттєве зростання внутрішнього оборонного виробництва, окрему увагу приділили виробництву дронів.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Німеччині через повені побоюються прориву дамби

     • 29506 переглядiв