v-mariupoli-pratsyuye-rashistka-tekhnika-z-markuvannyam-v-vorogiv-v-tisyachi-raziv-bilshe-azov

В Маріуполі працює рашистська техніка з маркуванням “V”, ворогів в тисячі разів більше – "Азов"

 • 92414 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. У Маріуполі працює ворожа техніка з позначкою “V”, окупантів в «тисячі» разів більше аніж захисників міста. Про це розповів заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар в ефірі всеукраїнського телемарафону, пише УНН.

Цитата

"Перевага їх суттєва, і, скажу вам ще інсайдерську інформацію, в Маріуполі працює техніка з позначкою “V”. вдалось знищити один танк. Це свідчить про те, що перекинули сюди свіжі сили. Мабуть, це та сама сволота, що була в Бучі тощо", - сказав Паламар.

Деталі

На питання про те яка кількість рашистських військ зконцентрована, щоб захопити Маріуполь, він зазначив що перевага ворога "надзвичайно велика".

"Їх у декілька тисяч разів більше від нас, в них техніка, в них танки, в них літаки, працює корабельна артилерія, і змоги збивати літаки та підбивати кораблі у нас нажаль немає", - зазначив заступник командира полку.

З його слів, наразі у місті в тих місцях, де ще зосереджена оборона, тривають інтенсивні бої з артилеристських систем, вороги штурмують з танків, БТР-ів, колонами, стріляють ракети, в тому числі нищиться "все, що залишилось на "Азовсталі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повністю розбомблений: полк "Азов" показав, як сьогодні виглядає Маріуполь

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль схвалив передачу Україні касок та бронежилетів

     • 112225 переглядiв