v-kmda-rozpovili-scho-potribno-abi-popasti-v-ukrittya-u-shkoli

В КМДА розповіли, що потрібно, аби потрапити в укриття у школі

 • 152200 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Щоб потрапити в укриття, розташоване в закладах освіти Києва, потрібно мати з собою документи, що посвідчують особу. Причина – захист дітей від диверсійних груп і терористичних загроз, повідомляють в пресслужбі КМДА, пише УНН.

Цитата

"Щоб потрапити в укриття або пункт незламності, необхідно мати при собі документи, які посвідчують особу. Додатково всі заклади освіти столиці облаштовані достатньою кількістю камер спостереження та «тривожною кнопкою», а три чверті закладів фізично охороняє "Муніципальна охорона"", - йдеться в повідомленні.

Додамо

Зазначається, що протокол комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23.06.2022 року спрямований на захист дітей від проникнення диверсійних груп і терористичних загроз. Наразі в закладах освіти майже 900 захисних споруд, які окремо утримуються та обліковуються. Жодне укриття в закладах освіти всі укриття визнані придатними і можуть використовуватись за призначенням, наголошують в КМДА. Також у школах, у разі потреби, базуються евакуаційні комісії та розміщено 451 пункт незламності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві вилучають з переліку укриттів непристосовані для цього об’єкти

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Японії евакуюють 360 тисяч людей через сильні зливи

     • 523065 переглядiв

    Футбол: "Шахтар" офіційно оголосив про нового тренера

     • 918609 переглядiв