ukenru
v-kiyivskiy-oblasti-zatrimali-rosiyskogo-zlodiya-v-zakoni

В Київській області затримали російського "злодія в законі"

 • 10861 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. В Київській області у середу затримали російського "злодія в законі" на прізвисько "Батир Бухарський". Про це повідомляє УНН з посиланням на Facebook заступника глави національної поліції В'ячеслава Аброськіна.

Він заявив, що "Батир Бухарський" розшукується правоохоронними органами Іспанії.

"Сьогодні працівники Департаменту стратегічних розслідувань і ГУНП в Київській області затримали ще одного "немічного" - російського "злодія в законі" на прізвисько "Батир Бухарський", який, згідно даних Інтерполу, розшукується правоохоронними органами Іспанії за скоєння злочинів у складі злочинної організації", - написав він у соцмережі.

За його словами, затриманий, розраховуючи на українське законодавство, втік для подальшого проживання до України. "Купив" собі новий паспорт та став "добропорядним" громадянином України.

"Батир Бухарський" коронований був в Москві ще "дідом Хасаном". Тривалий термін був довіреною особою "злодія в законі" В’ячеслава Іванькова на прізвисько "Япончик". З 2001 по 2010 рік проживав у Барселоні та відповідав за легалізацію грошей російських злодійських кланів", - додав Аброськін.

Нагадаємо, київські оперативники затримали “злодія в законі”, який намагався впливати на криміногенну ситуацію в Україні. Зокрема “Валера Кутаїський” планував організовувати так звані “сходки” та контролювати злочинну діяльність “барсеточників”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП