ukenru
v-kiyevi-inozemets-pidchas-chayuvannya-zarizav-kiyanina

В Києві іноземець підчас чаювання зарізав киянина

 • 12836 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. У Дніпровському районі столиці підчас бійки іноземець зарізав місцевого жителя. Про це в мережі Facebook повідомив відділ комунікації поліції Києва, передає УНН.

За словами правоохоронців, до чергової частини Дніпровського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення, що на сходах під’їзду будинку на вулиці Азербайджанська знаходиться чоловік із ознаками насильницької смерті.

"На сходовому майданчику правоохоронці виявили тіло невідомого із ножовим пораненням грудної клітини, а у квартирі поряд, двох чоловіків – знайомих потерпілого. З ними поліцейські поспілкувалися у першу чергу. Один із чоловіків, власник помешкання, розповів, що нього завітали два товариша нібито на чаювання. Однак між гостями виник конфлікт, тож хазяїн попросив їх вийти у коридор і там з’ясовувати відносини. Через деякий час повернувся товариш та повідомив про бійку, тож киянин, коли вийшов у під’їзд і побачив на полу іншого знайомого та викликав лікарів", - розповіли в поліції

Тіло 37-річного місцевого мешканця направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Також з місця події експерти вилучили ніж зі слідами бурого кольору та інші речові докази, які долучили до кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 34-річного уродженця іншої держави затримали, який у скоєному злочині зізнався. Він розповів про конфлікт, у результаті якого він вихопив ніж та вдарив ним у груди товариша. Повернувшись у квартиру, він викинув ніж у мийку і залишився чекати поліцію", - додали в поліції.

Зараз вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у 2017 році з 1551 скоєного вбивства особа злочинця була встановлена у 1387 фактах, також було розкрито 466 вбивств минулих років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП