ukenru
v-kanadi-rozbivsya-samorobniy-vertolit

В Канаді розбився саморобний вертоліт

 • 35660 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Саморобний вертоліт зазнав аварії в канадській провінції Манітоба. Про це в суботу повідомив телеканал CTV, передає УНН.

Інцидент стався поряд з аеропортом міста Стейнбек. За словами представника міської поліції Кріса Крепскі, вертоліт впав в 300 м від злітно-посадкової смуги при спробі приземлитися. Гвинтокрила машина вдарилася об землю, завалилася на бік і загорілася. Чоловік та жінка, що знаходилися в салоні повітряного судна, встигли вчасно покинути гелікоптер та не постраждали.

Крепскі також уточнив, що вертоліт виявився не серійною машиною, а самостійно побудованою ентузіастами, і що для таких повітряних засобів також є спеціальні правила польотів. В результаті катастрофи саморобний вертоліт був повністю знищений. Рада з безпеки на транспорті Канади поки не розслідує цей інцидент.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Домініканській республіці літак з чотирма особами на борту перестав виходити на зв’язок та показуватись на радарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В авіакатастрофі на Гаваях загинув українець

Як повідомляв УНН, у російській Бурятії при аварійній посадці літака постраждало 22 особи, ще двоє загинули. Після інциденту у соціальних мережах з’явилось відео цієї катастрофи.

Українські Національні Новини

Новини Світу