ukenru
v-ivano-frankivsku-skasuvali-vsi-zakhodi-z-7-po-9-travnya-zhiteliv-prosyat-zalishiti-misto

В Івано-Франківську скасували всі заходи з 7 по 9 травня. Жителів просять залишити місто

 • 473209 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. На День міста Івано-Франківськ 7 травня, День пам'яті (8 травня) та 9 травня усі заплановані в Івано-Франківськузаходи скасовуються, громадяни мають всі ці дні залишатися вдома або за містом. Про це заявив мер міста Іван Марцинків у відеозверненні у Facebook, пише УНН.

Цитата

"Було ухвалене рішення буквально зараз, що 7, 8, 9 числа жодних публічних заходів, в тому числі молебнів, молитв, не буде в Івано-Франківській територіальній громаді. Прошу по можливості 7, 8, 9 травня і роботодавців, і всіх мешканців Івано-Франківська не скупчуватись в Івано-Франківську на озері, в парку, на інших публічних місцях, по можливості виїхати за місто, по можливості обробити свої городи – щоб поменше людей було 7, 8, 9 травня в місті", - заявив міський голова.

Марцинків заявив, що має інформацію про те що ворог, нажаль, хоче надалі наносити ракетні удари по місту.

Раніше

Як писав УНН, останні дні повітряна тривога почастішала і лунає на території всієї країни.

Водночас іноземні ЗМІ повідомляють про плани владіміра путіна на 9 травня. Зокрема, за інформацією британських та американських медіа, російський диктатор може офіційно оголосити Україні війну та заявити про загальнонаціональну мобілізацію.

Українські Національні Новини

Суспільство