v-irpeni-cholovik-z-nozhem-pohrozhuvav-svoiemu-rodychu-vtrutylasia-politsiia

В Ірпені чоловік з ножем погрожував своєму родичу, втрутилася поліція

 • 29241 переглядiв

Чоловік розгулював вулицею в Ірпені з ножем, погрожуючи своєму родичу та не підкоряючись наказам поліції, що стало приводом для розслідування київської поліції.

В Ірпені чоловік розгулював по вулиці з ножем. Його близький родич заявив на нього в поліцію, додавши, що чоловік погрожував йому ножем. Поліцейські Київщини розслідують цей інцидент, пише УНН.

Деталі

У пресслужбі поліції регіону розповіли, що 19 березня, близько 16:50,  до Бучанського районного управління поліції Київщини надійшло повідомлення про те, що в місті Ірпінь невідомий чоловік пересувається вулицею і погрожує перехожим ножем.

На місце одразу виїхали правоохоронці. Вони розшукали описаного чоловіка з холодною зброєю. Він на копів зреагував негативно, та демонструв злісну непокору вимогам працівників поліції.  Правоохоронцям вдалося переконати чоловіка опустити ножа.

Вбивство у Бучі: чоловік зарізав жінку, й намагався спалити її тіло19.03.24, 18:12

В поліції завважили, що попередньо повідомлення про погрози містянам не підтвердилось. Натомість правоохоронці зʼясували, що між чоловікуом та його близьким родичем стався конфлікт.

Обидві особи встановлені й перебувають на місці події. Правоохоронці проводять невідкладні слідчі дії щодо документування правопорушення.

– заявили у нацполіції.

Подробиці цієї історії у поліції пообіцяли надати згодом.

Тетяна Салганік

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Повідомлено про прильоти у центрі Херсона

     • 27504 переглядiв