ukenru
v-iraku-zatrimano-ponad-pivsotni-pidozryuvanikh-v-atatsi-na-dipmisiyu-bakhreynu

В Іраку затримано понад півсотні підозрюваних в атаці на дипмісію Бахрейну

 • 10599 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. В Іраку затримали 54 людини в зв'язку з нападом на посольство Бахрейну в Багдаді, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ Іраку. Про це УНН повідомляє з посиланням на агентство Анадолу.

Глава МВС Іраку Ясин Тахір повідомив, що затримані підозрюються в причетності до нападу на будівлю посольства Бахрейну. За словами міністра, буде порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, група демонстрантів напередодні увірвалася в будівлю диппредставництва в знак протесту проти форуму "Світ в ім'я процвітання", організованого в столиці Бахрейну Манамі.

Протестуючі зірвали прапор Бахрейну з будівлі дипмісії і вивісили прапор Палестини.

Уряд Іраку висловив глибоку стурбованість тим, що сталося. Як повідомило Bahrain News Agency, після інциденту Міністерство закордонних справ Бахрейну засудило напад на посольство країни. У зовнішньополітичному відомстві країни вирішили після атаки відкликати посла Бахрейну в Іраку Салаха аль-Малікі.

Нагадаємо, що з ініціативи США в Манамі 25-26 червня пройшов проізраїльське економічний форум.

В рамках семінару відбулася панельна дискусія за участю глави Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард.
Крім Бахрейну, в семінарі взяли участь Саудівська Аравія, Йорданія, Єгипет, Об'єднані Арабські Емірати і Марокко. Палестинці бойкотували семінар, в роботі якого взяли участь ізраїльські бізнесмени і представники ЗМІ.

Українські Національні Новини

Новини Світу