ukenru
v-indiyi-pidtverdili-koronavirus-u-17-turistiv-z-italiyi

В Індії підтвердили коронавірус у 17 туристів із Італії

 • 18952 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. В Індії підтвердили захворювання на новий коронавірус у 15 італійських туристів, які були поміщені на карантині після того, як двоє інших туристів із цієї ж групи отримали позитивний результат тесту на коронавірус. Про це повідомляє УНН із посиланням на AFP.

"Групу італійських туристів відправили на карантин в Індії, при цьому 17 осіб отримали позитивний тест на новий коронавірус", - повідомили в ЗМІ.

Вказано, що після двох позитивних випадків, всього протестували 21 туриста, із них коронавірус виявили у 15. Інші результати очікують тестів.

"Після того як двоє з групи 23 туристів, які приїхали в країну минулого місяця, отримали позитивні результати тесту в західному штаті Раджастан, інших 21 помістили на карантин у спеціальний заклад у Нью-Делі у вівторок", - вказано у повідомленні.

Також повідомляється, що Індія заборонила в'їзд туристам з Італії, Ірану, Південної Кореї та Японії, крім дипломатів та посадовців.

Нагадаємо, в Індії новий коронавірус підтвердили ще у двох людей, таким чином кількість хворих в країні зросла до п'яти.

Українські Національні Новини

Здоров'я