v-henshtabi-prokomentuvaly-znakhodzhennia-prystroiu-proslukhovuvannia-u-zaluzhnoho

В Генштабі прокоментували виялення пристроїв прослуховування у Залужного

 • 35118 переглядiв

У кабінетах, призначених для роботи Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного були знайдені пристрої для прослуховування, ведеться розслідування.

Пристрої прослуховування були виявлені у кабінетах, призначених для роботи головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного та працівників Апарату забезпечення його діяльності. Про це у понеділок повідомили в Генеральному штабі ЗСУ, інформує УНН

Вчора, під час планової перевірки приміщень, в одному з місць дислокації було виявлено елементи обладнання для зняття інформації.  Пристрої для прослуховування були встановлені у кабінетах, призначених для роботи Головнокомандувача Збройних Сил України та працівників Апарату забезпечення його діяльності

- йдеться у повідомленні Генштабу.

Зазначається, що з метою встановлення обставин події, її наслідків та осіб до неї причетних, повідомлено Службу безпеки України.

Нагадаємо 

Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом виявлення технічного пристрою в одному з потенційних місць дислокації головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. 

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Ізраїлю і ХАМАСу є перешкоди для досягнення перемир'я - Reuters

     • 25996 переглядiв