ukenru
v-groysman-tsogo-roku-litav-z-ofitsiynimi-vizitami-za-kordon-lishe-ekonom-klasom

В.Гройсман цього року літав з офіційними візитами за кордон лише економ-класом

 • 9855 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. На офіційні закордонні візити Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана у цьому році було витрачено 124,9 тис. грн, з яких на авіаперельоти економ-класом – 43,88 тис. грн. Про це повідомили у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету міністрів України у відповіді на інформаційний запит УНН.

"Витрати Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана під час закордонних візитів за рахунок коштів, передбачених Господарсько-фінансовому департаменту секретаріату Кабінету міністрів, становили 124,9 тис. грн, з них на придбання авіаквитків економ-класу – 43,88 тис. грн, на оплату проживання – 81,04 тис. грн", - зазначили у прес-службі уряду.

У КМУ також поінформували, що з 14 квітня по 21 грудня цього року на закордонні візити офіційних урядових делегацій пішло 4,47 млн грн, з яких на оплату проживання членів офіційних делегацій витрачено 623,8 тис. грн.

Нагадаємо, 14 квітня 2016 року Верховна Рада України призначила Прем’єр-міністром Володимира Гройсмана. За таке рішення проголосувало 257 народних депутатів.

Українські Національні Новини

Політика