ukenru
v-groysman-spodivayetsya-podvoyiti-nadkhodzhennya-do-byudzhetu-vid-mitnitsi

Прем'єр сподівається подвоїти надходження до бюджету від митниці

 • 8932 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Завдяки реформуванням української митниці забезпечено зростання надходжень на 18,3 млрд грн, і цю цифру можна збільшити і в два рази. Про це під час звіту про діяльність КМУ на засіданні уряду сказав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент УНН.

"Ми почали робити перші кроки в наведенні порядку в українській митниці. Сьогодні роботи там є ще дуже і дуже багато. Але навіть перший крок, який ми робимо сьогодні, для того, щоб здолати корупційну модель української митниці, яка формувалась десятиріччями, ми вже маємо дуже потужний результат. Так тільки до планів, які було затверджено до української митниці, ми забезпечили зростання надходжень на 18,3 млрд грн. Уявіть, що наш план сьогодні полягає у тому, щоб ми повністю модернізували, комп’ютерізували, зробили впровадження всіх сучасних технологій на митному оформленні. Ми можемо збільшити цю цифру і в два рази, а це кошти українських військових, українських пенсіонерів, це кошти, які ми будемо реінвестувати і реінвестуємо в якість життя українських громадян", - сказав він.

Як передавав УНН, Р.Насіров ліквідовує підрозділ Одеської митниці, який був створений за допомогою міжнародних партнерів.

Українські Національні Новини

Економіка