ukenru
v-groysman-proviv-zustrich-z-uchasnikami-vugilnoyi-blokadi

В.Гройсман провів зустріч з учасниками "вугільної блокади"

 • 12336 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман провів зустріч з учасниками "вугільної блокади". Про це на своїй сторінці у Facebook написав прес-секретар голови Уряду Дмитро столярчук, передає УНН.

"Після того як Володимир Гройсман закликав до діалогу всіх зацікавлених у вирішенні ситуації щодо “вугільної блокади”, до нього звернулися представники учасників блокади щодо зустрічі і обговорення проблеми. Така зустріч вчора відбулася", - написав Д.Столярчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В.Гройсман закликав до спільної роботи над вирішенням питання "вугільної блокади"

За його словами прем’єр ще раз наголосив, що від блокади постраждають в першу чергу звичайні українці, так як є ризики перебоїв з подачею тепла, забезпеченням електрикою та можливою втратою робочих місць.

"Прем'єр також висловився за посилення боротьби з контрабандою на територіях, прилеглих до АТО, і посилення контролю за товарами, які переміщуються між підконтрольними і непідконтрольними територіями, і зазначив що рішення в цій сфері, що відносяться до повноважень Кабінету міністрів – Уряд готовий приймати", - написав Д.Столярчук.

Він також додав, що на думку В.Гройсмана, ситуація в енергетиці і стратегія набуття Україною енергонезалежності має бути предметом широкого політичного діалогу, оскільки вони потребують кроків як з боку виконавчої, так і законодавчої гілок влади.

Українські Національні Новини

Політика