ukenru
v-groysman-nagadav-chinovnikam-i-politikam-pro-obovyazok-vikonuvati-volyu-narodu

В.Гройсман нагадав чиновникам і політикам про обов’язок виконувати волю народу

 • 8086 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. Кожен посадовець, чиновник, народний депутат і політик зобов’язані виконувати волю українського народу, працювати на благо інтересів людей, усього суспільства і держави. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в оприлюдненому у суботу вітанні з нагоди Дня прав людини, передає УНН.

"Тема дотримання прав людини для українців завжди була актуальною і вона наскрізною ниткою проходить через усі сторінки нашої історії. Під гаслами особистих свобод, рівності перед законом, особистої недоторканності, свободи слова і совісті пройшли три епохальні події нашої новітньої доби: Студентська Революція на граніті, Помаранчева революція та Революція Гідності", - зазначив В.Гройсман.

З його слів, українські громадяни на весь світ чітко заявили, що воліють жити в європейській демократичній і правовій державі, будувати успішне громадянське суспільство, "рішуче порвавши із спадщиною радянського тоталітаризму та її подальшими політичними рецидивами".

"Саме тому цей день для нас усіх є імперативним нагадуванням, що кожен посадовець, кожен чиновник, кожен народний депутат і політик зобов’язані виконувати волю українського народу, працювати на благо інтересів людей, усього суспільства і держави", - наголосив Прем'єр.

Українські Національні Новини

Політика