v-dbr-rozglyadayut-4-versiyi-zagibeli-pomichnika-zagibeli-pomichnika-zaluzhnogo-osnovnoyu-nazivayut-neschasniy-vipadok

В ДБР розглядають 4 версії загибелі помічника Залужного. Основною називають - нещасний випадок

 • 47258 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Державне бюро розслідувань назвало основну серед 4 версій загибелі помічника головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного майора Геннадія Частякова. Радниця зі стратегічних комунікацій ДБР Тетяна Сапьян в ефірі національного телемарафону повідомила, що це ймовірніше за все нещасний випадок, пише УНН.

Цитата

«У кримінальному провадженні наразі висунуто 4 можливі версії вказаних подій. Основна версія – це те, що трапився нещасний випадок, в результаті необережного поводження з вибуховим пристроєм. Але є ще три версії»,- сказала Тетяна Сап’ян.

Деталі

Друга версія, яку розглядає слідство – умисне вбивство, яке спробували замаскувати під ненавмисне вбивство або нещасний випадок на замовлення спецслужб росії, щоб дестабілізувати військово-політичну ситуацію в Україні.

Ще одна версія, це також умисне вбивство Частякова, вчинене на грунті неприязних відносин. Це могла бути помста чи ревнощі зі сторони колег по службі.

Та остання версія  - це здійснення замаху на вбивство іншої людини з вищого офіцерського складу апарату головнокомандувача ЗСУ.

Нагадаємо

6 листопада у селі Чайки на Київщині внаслідок підриву гранати загинув військовослужбовець та помічник Залужного Геннадій Частяков. Зазначалося, що це, імовірно, нещасний випадок. Повідомлялося, що йому подарували на день народження бойові гранати, одна з яких здетонувала при необережному поводженні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель помічника Залужного: стало відомо про стан постраждалих дітей

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Міністр молоді та спорту Гутцайт написав заяву про відставку

     • 51353 переглядiв