ukenru
v-chetver-v-parye-vidbudutsya-debati-po-situatsiyi-v-azovskomu-mori-geraschenko

В четвер в ПАРЄ відбудуться дебати по ситуації в Азовському морі – Геращенко

 • 8489 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Завтра, 24 січня, в Парламентській Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) відбудуться дебати по ситуації в Азовському морі і захопленні українських моряків. Про це написала перший віце-спікер парламенту, уповноважена Президента України з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebоok, передає УНН.

"Сьогодні відлітаю до Страсбурга, де в ПАРЄ вже працює українська делегація. В четвер в Асамблеї відбудуться важливі для нас дебати по ситуації в Азовському морі і захопленні українських моряків", - написала Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родичі полонених моряків зустрілись з послом ЄС в Раді Європи

Як повідомляв УНН, на майбутній резолюції ПАРЄ, щодо конфлікту в Азовському морі, буде підтримано пропозицію про місії ОБСЄ на всій території України, а так само про третю сторону спостерігачів в Керченській протоці.

Нагадаємо, бюро Парламентської асамблеї Ради Європи змінило правила формування комітетів, що призвело до того, що представники України втратили свої місця у регламентному комітеті, у комітеті з питань виборів суддів ЄСПЛ.

Українські Національні Новини

Політика