v-cherzi-ponad-tysiachu-vantazhivok-v-derzhprykordonsluzhbi-rozpovily-pro-sytuatsiiu-na-slovatskomu-kordoni

В Держприкордонслужбі розповіли про ситуацію на словацькому кордоні

 • 33259 переглядiв

Близько 1200 вантажівок стоять у черзі на виїзд з України на прикордонному пункті пропуску "Ужгород-Вишнє Нємецьке", в той час як Словаччина наразі не приймає вантажівки.

В єЧерзі у напрямку пункту пропуску "Ужгород - Вишнє-Нємецке" на виїзд з України станом на ранок було зареєстровано близько 1200 вантажівок. Про це журналісту УНН повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

Блокування продовжується, але блокується рух у напрямку виїзду з України, в'їзд в Словаччину. Блокування руху для вантажівок, які слідують зі Словаччини в Україну немає. В чергах перебуває близько 400 вантажних транспортних засобів в бік України,  оскільки з моменту, як почалося блокування на кордоні з Польщею кількість вантажівок, які обирають напрямок кордону зі Словаччиною збільшилася

- розповів Демченко.

Демченко також прокоментував ситуацію на пункті пропуску "Ужгород - Вишнє-Нємецке".

"В єЧерзі станом на ранок по напрямку пункту пропуску "Ужгород - Вишнє-Нємецке" на виїзд з України було зареєстровано близько 1200 вантажних транспортних засобів. Ще раз нагадаю, що словацька сторона вантажівки зараз не приймає", - вказав він. 

Доповнення

Словацькі перевізники відновили з 11 грудня блокування вантажівок, що рухаються на виїзд з України до Словаччини.

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон під ворожим ударом - МВА

     • 30444 переглядiв